пʼятниця, 22 грудня 2023 15:42

"Кожному диванному критику" - у "Дизель Шоу" гнівно відреагували на хейт через номер про українську окупацію
3

"Дизель Шоу" потрапили у скандал через різдвяний випуск
Фото: Скріншо
"Дизель Шоу" потрапили у скандал через різдвяний випуск
"Дизель Шоу" потрапили у скандал через різдвяний випуск

Шеф-редактор "Дизель Шоу" Олексій Бланар різко відреагував на скандал, який розгорівся через новий випуск про українців в окупації та російських військових.

У своєму Facebook він наголосив, що провів 17 днів під окупацією. Вони жили без їжі, води, світла, тепла і, практично, без зв'язку, коли температура на вулиці була -10, а в хаті +10.

"Під дулами автоматів, танками й БТРами під воротами, з прильотами та вибухами щодня і щоночі. Але ми вийшли. Знову ж таки під дулами автоматів, через нерозірвані міни та снаряди, під звуки канонади. Нас двічі ледь не розстріляли, але ми вийшли! Дякувати Богу (тут без перебільшень) і ЗСУ", - розповів Бланар.

Додав, що їхній будинок тричі грабували. За словами Олексія, росіяни шукали гроші, алкоголь, наркотики, машину та навіть зброю.

"І тому я дуже конкретно, зрозумілою їм мовою, можу поспілкуватись з кожним, хто написав криве слово про номер "Святий Миколай проти окупантів". Кожній супермамочці-хайполовці, кожному хейтеру з ботоферми відомо кого (79% пишуть ворожою мовою), кожній гівножурналістці, яка за грант готова маму рідну облити брудом, кожній гівноредакторці, яка вже давно цілує Сатану в ср*ку, кожному диванному критику", - наголосив шеф-редактор "Дизель Шоу".

Нагадаємо, гумористи з "Дизель Шоу" потрапили в гучний скандал через новий випуск про українців в окупації та російських військових.

Актори Євген Гашенко та Вікторія Булітко грають українців, місто яких тимчасово окупували росіяни. Разом з сином вони готуються до різдвяних та новорічних свят. Героїня Булітко просить "чоловіка" вимкнути російське телебачення, бо стане жертвою пропаганди, перетвориться у "зомбі" та піде отримувати російський паспорт. На що герой Гашенка заявив: зробить це лише тоді, коли закінчиться в домі туалетний папір.

Згодом до них приходить Святий Миколай та два російських солдати. У мережі обурилися через те, що коміки жартують про людей, яким вдалося пережити окупацію і про тих, хто досі живе під дулом ворожих автоматів.

Зараз ви читаєте новину «"Кожному диванному критику" - у "Дизель Шоу" гнівно відреагували на хейт через номер про українську окупацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі