четвер, 28 грудня 2023 16:28

"Отримала удар в обличчя" - в будинок Могилевської увірвалися грабіжники
3

Могилевська пригадала, як її пограбували
Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya
Могилевська пригадала, як її пограбували
Могилевська пригадала, як її пограбували

Українська співачка Наталя Могилевська розказала історію, яка сталася з нею декілька років тому.

У інтерв'ю Дмитру Гордону розповіла, що на неї напали грабіжники.

"У мене була ситуація... Коли я на "Слов'янському базарі" перемогла, мені ту премію не дали, а там $6 тис. була премія. Мені її не віддавали 5-10 років. Вона мені вже не потрібна була, коли мені її віддали. Але пройшла ця інформація в газетах, і що ти думаєш? На мене напали! Це було дуже серйозно. Побили мене", - згадала Могилевська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У The Hardkiss вперше прокоментували чутки про розлучення Саніної

За словами артистки, грабіжники вдарили її в обличчя відразу після того, як вона відчинила двері.

"Мене врятувало те, що я розмовляла з мамою по телефону в цей момент. Я була в квартирі. Відчинила двері, отримала удар в обличчя. Він мене потягнув, і я опинилася за секунду на балконі. Але я розмовляла по телефону, і інші, з ким він був, подумали, що я не одна вдома, вони втекли і його залишили", - розповіла співачка.

Раніше Могилевська показала, як її змінив макіяж. Вона опублікувала відео, на якому позувала з зірковим візажистом Єгором Андрюшиним. Спочатку артистка показалась без макіяжу, після чого продемонструвала, як її нафарбував Андрюшин.

Зараз ви читаєте новину «"Отримала удар в обличчя" - в будинок Могилевської увірвалися грабіжники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі