пʼятниця, 05 липня 2024 12:23

Анастасія Цимбалару повністю втратила слух: що з акторкою
9

Анастасія Цимбалару розповіла, як  повністю втратила слух.
Фото: instagram/nastya_tsymbalaru
Анастасія Цимбалару розповіла, як  повністю втратила слух.
Анастасія Цимбалару розповіла, як  повністю втратила слух.
Анастасія Цимбалару розповіла, як  повністю втратила слух.
Анастасія Цимбалару розповіла, як  повністю втратила слух.

Українська акторка 31-річна Анастасія Цимбалару повідомила, що повністю втратила слух.

У своєму Instagram зізналася, коли в неї почалися проблеми зі здоров'ям і як проходить лікування.

"Історія почалася десь місяць тому, коли я просто прокинулася зранку і зрозуміла, що я нічого не чую. В прямому сенсі слова – я просто оглухла. Я абсолютно нічого не чула лівим вухом, з правим — ситуація була трішки краща. Було таке відчуття, ніби я перебуваю під водою. Був високий тиск у вухах, я не могла ідентифікувати, звідки доносяться звуки, я не могла чути, про що зі мною розмовляють люди. Ба більше, коли я намагалася говорити самостійно, я не чула навіть саму себе", - пригадала Цимбалару.

Проблеми могли бути спричинені через погодні умови, вважає акторка.

"Я подумала, що це пов'язано з погодою, бо тоді саме дощило, були різкі перепади температури. Я поїхала на знімальний майданчик і практично не могла працювати, бо не чула, як до мене звертаються люди. Наступного дня ситуація погіршилася тим, що в мене почалися постійні шуми у вухах, наче це старий телевізор, що шипить. До цього додався якийсь тоненький ультразвук, який просто зводив мене з розуму", - розказала зірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" розлучається з дружиною

"Весь цей стан мене доводив просто до божевілля. Я не могла нормально жити, не могла самостійно пересуватися вулицею, не могла ні з ким говорити телефоном. Я почала шукати причину, бігати лікарями. Я здавала багато аналізів, і всі казали мені, що треба сідати на гормональну терапію. Випадково я знайшла клініку, де з'ясувалося, що в мене гайморит, який дав таке ускладнення. Ніхто не міг мені гарантувати, що мій слух повернеться", - зазначила акторка.

Нині Цимбалару майже пройшла курс лікування.

"Нині я майже закінчила своє лікування. Ще є певні проблеми. Я досі погано чую, то я продовжую потрошку налагоджувати стан свого організму. Я дуже сподіваюся, що зовсім скоро я повернуся до свого нормального життя", - підсумувала зірка.

Українська співачка 37-річна Настя Каменських чимало часу приділяє догляду за собою. Вона часто відвідує косметологів і дотримується їхніх рекомендацій.

Артистка чесно зізналась, чи робила пластичні операції та ін'єкції краси.Настя наголосила на важливості захисту від сонця. Вона не виходить з дому без нанесеного на обличчя сонцезахисного крему. Також співачка намагається носити закритий одяг, щоб захищати свою шкіру.

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Цимбалару повністю втратила слух: що з акторкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі