четвер, 25 липня 2024 10:53

Маша Єфросініна в стильних образах знялась для Vogue
7

Маша Єфросініна
Фото: Yan Wasiuchnik
Маша Єфросініна
Маша Єфросініна
Маша Єфросініна
Маша Єфросініна

Ведуча та блогерка Маша Єфросініна знялась для українського Vogue.

Перед камерами зірка постала в стильних і витончених образах. Позувала в полі у білому костюмі оверсайз і сукні з хижим принтом.

Крім цього приміряла об'ємну екошубу бузкового кольору, червону сукню з нашитими трояндами на бретельках і глибоким декольте та максі з шкіряним корсетом.

В інтерв'ю Маша поділилась думками щодо рішення її чоловіка - Тимура Хромаєва - піти на фронт.

"Cуспільство бачить у рішенні чоловіка йти на фронт героїзм. Це так - мій чоловік герой для мене назавжди. Але якщо відверто, то в мені був якийсь дикий коктейль із почуттів - гордість, паніка, страх, образа, - адже він ухвалив це рішення самостійно", - зазначила ведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Холостяк-13: у мережі показали учасниць, які хочуть завоювати серце ветерана війни

Додала, що перед поїздкою на передову коханий вручив їй заповіт.

"Спочатку я хотіла його порвати, а потім подумала: поводжуся як ідіотка. А він - мудрий чоловік, який потурбувався про своїх дітей", - поділилась жінка.

Раніше Єфросініна поділилась, який одяг взяла з собою на відпочинок. Зірка показалась у леопардовому купальнику, напівпрозорій білій сукні та синьому костюмі. Крім цього жінка приміряла білу сукню довжини максі, у якій прогулялась мальовничими вулицями Іспанії.

Зараз ви читаєте новину «Маша Єфросініна в стильних образах знялась для Vogue». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі