пʼятниця, 18 лютого 2011 10:23

Кіркоров доглядає за хатньою робітницею Пугачової

Кіркоров доглядає за хатньою робітницею Пугачової

Жертвою епідемії грипу стала легендарна хатня робітниця Алли Пугачової Люся, яка останнім часом живе у Філіпа Кіркорова в статусі довіреної особи.

Літня жінка під час відсутності свого зоряного роботодавця не вберегла здоров'я і підчепила вірус грипу. Хвороба протікала дуже важко, але тим не менш Люся продовжувала виконувати свої обов'язки по будинку, зокрема доглядати за двома собаками Кіркорова, яких він, зрозуміло, не взяв із собою до Америки, де провів весь січень і початок лютого.

Залишившись з вихованцями буквально один на один, улюблена хатня робітниця Кіркорова, незважаючи на хворобу, була змушена вигулювати собак, що не поліпшувало стан її здоров'я. Тим не менш, не бажаючи доставляти проблем Філіпу, Люся навіть не поставила його до відома про свою хворобу.

Повернувшись з поїздки, співак знайшов Люсю в настільки плачевному стані, що був змушений і доглядати за нею, і самостійно вигулювати своїх собак.

Зазначимо, Люся - особистість легендарна. За 30 років служби в будинку Пугачової жінка стала практично членом зоряної сім'ї. В одному з інтерв'ю вона розкрила не одну таємницю будинку Пугачової.

"Звичайно, я переживала, коли Алла і Філіп розлучилися, - зізналася жінка. - Вони ж мені обидва рідні люди. Але, слава богу, нічого в наших стосунках не змінилося. Ми як і раніше одна сім'я. Ось пишуть зараз про мене всяку нісенітницю. І я переживаю, що Алла цю дурницю читає: "Колишня хатня робітниця Пугачової приїхала на концерт з Кіркоровим і ховається у нього в гримерці". По-перше, я не колишня, я не залишала Аллу і Філіпа і не збираюся. По-друге, я взагалі з Філіпом рідко коли приїжджаю, в основному приходжу на їхні виступи зі своїми друзями. А ховатися мені нема чого. У нас з Аллою і Філіпом повне взаєморозуміння. Я ніколи не зраджу цих людей".

"Живу у Філіпа, але й Аллу не забуваю: то прибратися у неї треба, то за продуктами з'їздити, - розповідає домробітниця. - А всі ці розмови, що Люся переметнулася до Філіпа, повна маячня. Алла завжди для мене буде номер один".

Московский комсомолец

Зараз ви читаєте новину «Кіркоров доглядає за хатньою робітницею Пугачової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі