субота, 05 лютого 2011 14:31

Камалія цілувалась з Кіркоровим на зйомках кліпу

Камалія цілувалась з Кіркоровим на зйомках кліпу

Співачка Камалія (справжнє ім'я Наталія Шмаренкова) цілувалася з Філіпом Кіркоровим в Лос-Анджелесі. Він супроводжує її у поїздці в Америку, де вона планує записати англомовний альбом.

"Я люблю Філіпа, - зауважила Камалія. - Не раз плакала від його пісень. У нас з ним однакові характери. Ми можемо розмовляти годинами. Часто їздимо одне до одного в гості".

У Лос-Анджелесі Камалія записувала відео на пісню "Гра з вогнем".

"У Філіпа з'явилася гарна думка зняти кліп по історії Бонні та Клайда. Бонні зіграла я, а на роль Клайда запросили голлівудського актора грецького походження Алексіса Георгулиса. Для себе Філіп обрав роль комісара поліції, який на нас полює", - розповіла співачка.

"Це були грандіозні зйомки. Вони тривали два дні. Але підготовка продовжувалася більше двох тижнів. Були задіяні 53 професійних актора. За постановку танцювальних номерів відповідав голлівудський хореограф. Стилістом була місіс Джонс, яка працювала з Кайлі Міноуг, групою Дюран-Дюран", - поділилась Камалія.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Камалія цілувалась з Кіркоровим на зйомках кліпу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі