вівторок, 18 січня 2011 13:56

Кіркоров під час виступу вимив сцену ганчіркою

Кіркоров під час виступу вимив сцену ганчіркою

6-го і 7 січня в Дубаї, в престижному семизірковому готелі "Бурдж аль-Араб", який найчастіше називають "Парусом", пройшли виступи Філіпа Кіркорова та Аніти Цой.

Першою на сцену вийшла Аніта. Співачка швидко завершила свій виступ і, зібравши подаровані їй квіти, пішла. Після цього до гостей вийшов Кіркоров.

Виконавши кілька пісень, артист зупинив концерт і почав у мікрофон висловлювати своє незадоволення на адресу організаторів концерту, які не спромоглися прибрати зі сцени калюжі, що залишилися на сцені після букетів, подарованих шанувальниками Цой.

Кіркоров заявив, що в таких умовах він працювати не може, і зажадав, аби сцену прибрали негайно. За бажанням зірки на сцену винесли ганчірку, але Філіп вирвав її з рук персоналу готелю і почав мити сцену сам, примовляючи: "Мені заплатили, що ж, мені не складно і підлогу помити ..."

Така поведінка Кіркорова всіх здивувала. До речі, за словами організаторів, на виступ в Дубаї Кіркоров погодився з умовою, що на афішах фото Аніти Цой буде в два рази менше його власного.

Viva

Зараз ви читаєте новину «Кіркоров під час виступу вимив сцену ганчіркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі