середа, 22 грудня 2010 08:54

Кіркоров заплатить 10 млн рублів за побиття дівчини - ЗМІ

Кіркоров заплатить 10 млн рублів за побиття дівчини - ЗМІ

Мировий суд у Москві в середу може затвердити мирову угоду між співаком Філіпом Кіркоровим і режисером Мариною Яблоковою у справі про її публічне побиття, повідомила прес-секретар Пресненського суду Ольга Сутяпова.

Мирова угода між Кіркоровим і Яблоковою була укладена минулого тижня. Її умови не розголошуються. Разом з тим, за словами одного з учасників процесу, Кіркоров повністю визнав провину і зобов'язався виплатити 10 мільйонів рублів на благодійні цілі.

Яблокова раніше звернулася до суду із заявою про порушення щодо співака кримінальної справи за нанесення легкої шкоди здоров'ю і образу. Інцидент стався під час репетиції церемонії "Золотий грамофон".

Кіркоров, який спочатку заперечував свою провину, згодом зізнався, що хворий і потребує лікування. Він пройшов обстеження в ізраїльській клініці, де лікарі не знайшли психічних відхилень.

Адвокат співака Олександр Добровінський після закінчення судового засідання повідомив журналістам, що Кіркоров задоволений укладенням мирової угоди з режисером Яблоковою і навіть обіцяє їй новорічний подарунок.

Відповідаючи на питання про причини укладення перемир'я, Добровінський припустив, що "подіяв розум всіх сторін".

У свою чергу адвокат Яблокової Сергій Жорін висловив надію на те, що конфлікт вичерпаний і його продовження не буде.
РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Кіркоров заплатить 10 млн рублів за побиття дівчини - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі