пʼятниця, 22 березня 2013 08:48

Дженніфер Еністон отримала кулаком в обличчя напередодні весілля

Дженніфер Еністон отримала кулаком в обличчя напередодні весілля
Дженніфер Еністон Фото: GLOBAL LOOK press

Відома голлівудська актриса Дженніфер Еністон отримала кулаком в обличчя напередодні весілля. 44-річна артистка потрапила під гарячу руку двох чоловіків, які билися, коли намагалася їх розборонити.

Дженніфер Еністон навряд чи могла очікувати, що отримає серйозний удар кулаком в обличчя, що потім її зіб'ють з ніг і що сильно заб'ється, коли вирішила розняти двох забіяк чоловіків. Голлівудська актриса сміливо рвонула в саму бійку, спробувавши зупинити розпалених опонентів помахами своєї сумочки. Однак сили виявилися нерівні, і Дженніфер серйозно дісталося.

Найцікавіше, що все трапилося просто на знімальному майданчику. 44-річна актриса діяла за сценарієм, однак підійшла надто близько до своїх колег, актора Джона Хоуксу і реп-виконавця Mos Def. Чоловіки настільки захопилися, розмахуючи кулаками, що один з них і став ненавмисним винуватцем події.

"Удар кулаком випадково припав в щелепу Дженніфер, до того ж вона сильно вдарилася при падінні! На щастя, вона залишилася при свідомості, хоча і почувалась жахливо. Їй допомогли дійти до гримерки, а продовження зйомок було перенесено на інший день. Але вже через годину Дженніфер відважно зажадала продовження зйомок. Хоукс і Def кинулися до неї з вибаченнями, але вона знайшла в собі сили посміхнутися і відповісти: "Гей, хлопці, це я все зіпсувала, а не ви!" - розповів свідок події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Еністон і Джастін Теру відмовилися від весільних подарунків

Численні шанувальники актриси, які дізналися про її травми, тут же відгукнулися. Вони побажали Дженніфер якнайшвидшого одужання і висловили сподівання, що удари не позначаться на її весілля з Джастіном Теру. Нагадаємо, актриса і її наречений вибрали для церемонії, яка відбудеться в травні, один з Гавайських островів. "Джен відмовилася від ідеї зіграти весілля в Лос-Анджелесі, адже там не уникнути уваги преси. Вона не хоче виходити заміж, коли над головою кружляють вертольоти з папараці", - поділилось обізнане джерело з оточення актриси. За його словами, пара пригледіла кілька шикарних вілл на Гаваях, включаючи ту, де закохані провели романтичну відпустку в 2011 році.

Відомо також, що гостем урочистості буде британська співачка Адель. Вона виконає для молодят кілька пісень. Подейкують, зірка "Друзів" запросила поп-діву на церемонії вручення премії "Оскар", де обидві з'являлися на сцені.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон отримала кулаком в обличчя напередодні весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі