вівторок, 05 березня 2013 17:14

Дженніфер Еністон влаштує весілля на Гаваях

Дженніфер Еністон влаштує весілля на Гаваях
Актриса хоче скромну церемонію Фото: rost-ves.info

Після церемонії "Оскар" чутки про швидке весілля зіркової пари Дженніфер Еністон - Джастін Теру зациркулювали з новою силою. Ще кажуть, що Джен чекає на первістка, але поки інформація не підтверджується. Зате стало відомо, що актори подумують влаштувати шлюбну церемонію на Гаваях.

Один з приятелів Джен якось зауважив, що актриса мріє про скромну, але стильну церемонію. І жодних урочистостей на Гаваях - це занадто банально. Але, схоже, Еністон передумала. Саме Гаваї зараз їй здаються найбільш підходящим місцем для весілля - мінімум роззяв і ніяких папараці на вертольотах.

"Джен хотіла б влаштувати торжество в своєму особняку в Лос-Анджелесі, але в такому випадку буде дуже важко зберегти приватність, - розповіло джерело британської The Sun. - А вона не бажає, щоб під час церемонії у неї над головою кружляли вертольоти з фотографами".

До того ж Джастін обожнює Гаваї, а на острові Кауаї у нього є навіть невеликий будиночок. Але поки Еністон остаточно не вирішила. Вона вважає, що будиночок нареченого занадто малий, щоб влаштувати свято, яке їй хочеться, та й до того ж вона підозрює, що з цим місцем у Теру пов'язані деякі романтичні спогади про колишніх подружок. Актриса подумує зняти шикарний особняк на час торжества і, можливо, провести там якусь частину медового місяця.

Однак головною вимогою Еністон залишається приватність. Вона старанно тримає в таємниці всі деталі майбутньої урочистості. Невідомо навіть, у кого з модних дизайнерів актриса замовила весільну сукню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Еністон і Джастін Теру одружаться після 8 березня

"Вона не бажає, щоб медіа влаштували цирк, як це було на її весіллі з Бредом, - уточнив інсайдер. - На весілля запрошені тільки родичі й найближчі друзі".

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон влаштує весілля на Гаваях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі