четвер, 28 лютого 2013 13:43

Дженніфер Еністон і Джастін Теру одружаться після 8 березня

Дженніфер Еністон і Джастін Теру одружаться після 8 березня
Весілля буде скромним Фото: obozrevatel.com

За даними таблоїдів, Дженніфер Еністон і Джастін Теру нарешті визначилися з датою одруження. Воно відбудеться вже через декілька тижнів.

Як і передбачалося, церемонія буде досить скромною. "Запрошені будуть кілька найближчих друзів", - уточнює джерело з оточення зірок журналу People. Це ж джерело повідомило, що урочистість пройде в найближчому майбутньому, а саме після закінчення зйомок чергової картини за участю Джен, а точніше, після 8 березня.

На жаль, журналістам поки не вдалося з'ясувати, в якому весільному вбранні буде Еністон. Невідомо також, і в якому з ювелірних будинків пара замовила обручки.

До речі, після церемонії вручення нагород "Оскар" у пресі з'явилися припущення про цікавий стан 44-річної актриси. На таку думку світських оглядачів наштовхнула поведінка Джастіна Теру: позуючи разом з коханою фотографам, актор частенько ніжно прикривав лінію талії Джен.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дженніфер Еністон через нову роль втратила свій стиль

Джерело додає, що Еністон давно хотіла стати мамою, однак зараз для неї це не має надто великого значення. "Дженніфер ніколи не думала, що поява дітей автоматично забезпечує щастя в сімейному житті. Вона завжди говорила, що хотіла б мати дитину, особливо після того як Джастін увійшов у її життя. Але вона не буде засмучена і розчарована, якщо цього не відбудеться. Вона цілком задоволена життям і дійсно любить Джастіна. Більш того, вона чекає не дочекається, коли ж вони стануть подружжям".

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон і Джастін Теру одружаться після 8 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі