пʼятниця, 14 грудня 2012 14:04

Дженніфер Еністон своїм одягом наштовхнула на думку про вагітність

Кожні два місяці 2012 року в пресі з'являлися повідомлення про ймовірний цікавий стан голлівудської актриси Дженніфер Еністон. І зараз, коли зірка от-от вирушить до вівтаря, плітки зациркулювали з новою силою. Вже дуже підозрілі останнім часом Джен вдягає пальто і жакети. До непристойності просторі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наречений Дженніфер Еністон запросив на весілля Анджеліну Джолі

Зазвичай 43-річна актриса з'являється на публіці в елегантних облягаючих вбраннях з декольте, а з дому виходить в стильних футболках і джинсах. Але останні пару тижнів Джен була помічена в чорному напівпальті, яке на пару розмірів більше, ніж треба. Подібні зміни в стилі рафінованої знаменитості наштовхнули світських оглядачів на певні думки.

Нагадаємо, за даними таблоїдів, весілля Джен з актором Джастіном Теру заплановане на кінець грудня (можливо, на новорічну ніч) на одному з гірськолижних курортів штату Нью-Йорк. Церемонія буде не дуже пишною, і запрошені на неї лише найближчі друзі та родичі.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон своїм одягом наштовхнула на думку про вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі