понеділок, 22 жовтня 2012 15:23

Джастін Теру здивував Дженніфер Еністон обручкою

Джастін Теру здивував Дженніфер Еністон обручкою
За словами актриси, це була секретна операція Фото: novostiua.net

Актриса Дженніфер Еністон нарешті почала розказувати подробиці своїх заручин. Вона досить довго приховувала ювелірну прикрасу, піднесену Джастіном Теру на честь заручин. Але тепер вона натішитися не може на свою каблучку. На думку зірки, у її коханого чудовий смак.

В інтерв'ю People Джен заявила, що наречений їй догодив. "Я була вражена. Чесно кажучи, я сама гадки не мала, що мені хочеться. Але він (Джастін) знає, що мені подобається".

"Джастін часто працює з дівчатами, з якими я спілкувалася протягом довгого часу, - пояснює акторка. - Так що у нього було чимало хороших консультантів. Але я потім дізналася, що він намагався тримати все в таємниці. Знаєте, це була дуже секретна операція. І для мене це стало приємним сюрпризом".

"Вся принадність цієї історії в тому, що просто зараз зі мною поряд красивий і приємний партнер. І він намагається дарувати мені радість щодня", - говорить Еністон.

Нагадаємо, 41-річний актор підніс Джен прикрасу з 8-каратним діамантом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Еністон запросить на своє весілля мати Бреда Пітта

"Камінь рідкісний і дуже дорогий. Крім того, смарагдове ограновування вимагає високого професіоналізму і точності, тому що гладка поверхня алмазу при неправильній обробці може розкрити всі його недоліки", - повідомив один з ювелірів Daily Mail. За даними видання, подібна каблучка коштує понад мільйон доларів.

Зараз ви читаєте новину «Джастін Теру здивував Дженніфер Еністон обручкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі