вівторок, 02 липня 2024 11:14

Все закінчилось кілька місяців тому: інсайдер про шлюб Аффлека і Лопес

Все закінчилось кілька місяців тому: інсайдер про шлюб Аффлека і Лопес
Бен Аффлек з Дженніфер Лопес втратили всі шанси врятувати шлюб - інсайдер. Фото: gettyimages

Шлюбний союз актора Бена Аффлека та співачки Дженніфер Лопес закінчився ще кілька місяців тому.

Зіркове подружжя безповоротно втратило всі шанси врятувати стосунки, з повідомляє Page Six, із посиланням на інсайдера.

Але ворожнечі між ними немає. Мовляв, вони дійсно розійшлися, але "Бен дуже оберігає Дженніфер".

Цікаво, що подружжя все ще офіційно не зробило жодної заяви про свої стосунки. Пара продовжує, як стверджує їхнє оточення, жити окремими життями. Але розставити всі крапки над "і" у публічному просторі не поспішає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інсайдери назвали реальну причину розриву Бена Аффлека та Джей Ло

Також нещодавно інсайдер розповів, що Бен продає предмети мистецтва із власної колекції. Тієї самої, яка прикрашала їхній особняк за $60 млн. Будинок нині також виставлений на продаж.

Задовго до чуток про розлад у відносинах подейкували, ніби подружжя переживає скрутні фінансові часи. Зокрема, в копійку влетіло житло, яке, як сподівався актор, мало коштувати значно менше. А також провал у прокаті документальної стрічки Лопес "The Greatest Love Story Never Told" спричинив нестабільність у бюджеті зірок.

Стосунки зіркового подружжя Дженніфер Лопес і Бена Аффлека досі залишаються загадкою. Декілька тижнів у мережі поширюють чутки про те, що пара розлучається і продає свій розкішний будинок у горах Лос-Анджелеса.

Дженніфер і Бен вже нібито не живуть разом. Це вже не перший розрив зіркової пари.

Вперше вони почали зустрічатися 2004-го, але спільне життя не склалося. У квітні 2021 року Лопес і Аффлек відновили стосунки. Через рік акторка оголосила про їхні другі заручини через 20 років після першої пропозиції. Вони одружилися в Лас-Вегасі 16 липня 2022 року.

Зараз ви читаєте новину «Все закінчилось кілька місяців тому: інсайдер про шлюб Аффлека і Лопес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі