понеділок, 01 липня 2024 11:51

У родині Сергія Танчинця сталося горе: кого втратив співак

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець втратив брата Дмитра Чендея на війні.

Автор: facebook/Sergii Tanchynets
  Сергій Танчинець втратив брата на війні
Сергій Танчинець втратив брата на війні

Про горе, яке сталося у його сім'ї повідомив в своєму Facebook. Співак опублікував спільні фото з братом та вшанував пам'ять про нього.

"Брат Дмитро Чендей на щиті! Воював від початку повномасштабного… Воїн! Світла пам'ять тобі, братику!", - вшанував пам'ять брата артист.

29 червня під час виконання бойового завдання він отримав тяжке поранення, яке виявилося несумісне з життям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На війні загинув хореограф, який працював з Іриною Білик

Дмитро Чендей загинув на війні, героїчно захищаючи Україну від російських окупантів.

Автор: facebook/Sergii Tanchynets
  Сергій Танчинець втратив брата на війні
Сергій Танчинець втратив брата на війні

"Біль, сум, горе... Важко знайти слова втіхи для рідних та близьких у зв'язку з такою непоправною втратою. Адже смерть найріднішої людини - велике випробування. У цей скорботний час хочу висловити щирі співчуття батькам загиблого воїна, мамі - вчительці Новоселицького ліцею Надії Танчинець та батькові - Чендей Івану, всій родині, громаді", - зазначив депутат Тячівської районної ради Дмитро Шелемба.

На фронті загинула українська військовослужбовиця, а раніше - художниця з костюмів і стилістка на телебаченні та в кіно Шура "Ялта" Рязанцева.

Про втрату повідомила її сестра Валерія Рязанцева. 2 червня, Шурі Рязанцевій виповнилося 40 років. Вона народилася у Криму. Працювала стилісткою і художницею з костюмів.

Зараз ви читаєте новину «У родині Сергія Танчинця сталося горе: кого втратив співак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі