пʼятниця, 22 лютого 2013 08:42

Анна Сєдокова розлучається з чоловіком

Анна Сєдокова розлучається з чоловіком
Подружжя вже 5 місяців не живе разом Фото: ИТАР-ТАСС

Популярна виконавиця Анна Сєдокова оголосила у своєму мікроблозі, що зараз проходить непросту процедуру розлучення. Як виявилося, зі своїм чоловіком Максимом Чернявським вона розсталася більше п'яти місяців тому.

Нагадаємо, інформація, що подружнє життя співачки Анни Сєдокової переживає не найкращий час, з'явилася ще в кінці грудня. Тоді артистка заявила в одному з інтерв'ю: "Зараз я стою перед важливим вибором. Іноді люди розлучаються тільки для того, щоб стати щасливими".

Крім того, популярна виконавиця говорила, що досконалого подружжя не буває. "Ідеального шлюбу не існує. Його показують у кіно й недовго. "Шлюб" - яке дивне слово... Стосунки - важка штука. Одна справа, коли ти вільний, можеш поміняти і піти кудись ще, а інша справа, що ти у своєрідній клітці. І ти з цією людиною удвох і нікуди не можеш звалити. Це ще важче".

Потім Сєдокова виявила свою колись кращу подругу, колишню учасницю гурту "ВІА Гра" Санту Дімопулос у компанії власного чоловіка. Обидва розважалися в спільній компанії, фотографії з вечірки якої Дімопулос виклала на своїй сторінці в Instagram. Тоді Анна про свої враження написала в мікроблозі: "І які ж бувають лицемірні люди .. З початку строять із себе подружок, а потім з твоїми чоловіками запалюють. Хочу забути. Як же так можна... Спокійно, Аня... Видихай". Ситуація здавалася подвійно делікатної, тому що до останнього часу Санта Дімопулос була щасливо заміжня.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анна Сєдокова помстилася чоловікові з солістом групи Blue

Потім вже пліткарі викрили саму Сєдокову у флірті з учасником британського колективу Blue Лі Раяном. У підсумку Анна вирішила прояснити ситуацію. У своєму мікроблозі вона написала російською і англійською: "Зараз я напишу щось важливе для мене. Я більше не хочу недомовок. Я хочу сказати, що я розсталася з чоловіком і вже більше 5 місяців ми не разом. Я думала ми зможемо вирішити наші проблеми, але зараз я розумію, що це неможливо. Прошу з повагою ставитися до мого особистого життя. Ми проходимо через непростий період розлучення, але сподіваюся зуміємо зберегти повагу і розуміння. Я вважаю, що кожна людина заслуговує бути щасливою в цьому життя. І якщо бути разом більше не судилося - значить потрібно розходитись. Що ми і зробили".

Анна Сєдокова вийшла заміж у лютому 2011 року. Артистка здивувала всіх: вона несподівано перенесла обіцяне раніше весілля в голлівудському стилі і 11 лютого потайки розписалася в одному з київських рагсів. Обранцем Сєдокової став бізнесмен Максим Чернявський.

Зараз ви читаєте новину «Анна Сєдокова розлучається з чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі