вівторок, 29 січня 2013 17:06

Анна Сєдокова за тиждень побувала на трьох зимових курортах США

Популярна співачка, екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Анна Сєдокова за один тиждень встигла побувати відразу в трьох найпопулярніших зимових курортах Америки, куди вона відправилася з доньками.

Перше місце, де зупинилася зоряна діва, - Big Bear - гірськолижний і спа-курорт, який знаходиться за півтори години їзди на машині від Лос-Анджелеса. Там сімейство провело два незабутні дні, насолоджуючись погодою, снігом, повітрям і крутими гірськими спусками.

"Мої малятка були зі мною. Моніка вперше взагалі побачила сніг, а Аліна вже прекрасно катається на лижах і на сноуборді теж чудово тримається. Взагалі, вони в мене молодці", - поділилася Сєдокова.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анну Сєдокову розкритикували за недотримання дрес-коду на "Золотому глобусі"

Пізніше, Анну запросили на один з найвідоміших незалежних кінофестивалів світу - Sundance. Фестиваль проводиться в штаті Юта, який славиться і своїми спортивними гірськолижними центрами.

Сєдокова пробула в Юті всього кілька днів, але встигла відвідати тільки нічне катання, так як вдень дивилася фестивальну програму. Взагалі, Sundance славиться великою кількістю нічних розваг для учасників фестивалю: вечірки, вистави і танці до ранку.

Через пару днів Анна перебазувалася в один з курортів, який люблять представники російського шоубізу - Аспен - у нього по праву репутація престижного і дорогого місця для відпочинку, він побудований у вікторіанському стилі з величезною кількістю ресторанів, магазинів і безліччю розваг крім лиж.

"Не скажу, який курорт краще і який більше сподобався, напевно, перший, Big Bear, тому що там я була зі своїми крихітками", - прокоментувала Анна.

Зараз ви читаєте новину «Анна Сєдокова за тиждень побувала на трьох зимових курортах США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі