вівторок, 25 грудня 2012 15:46

"Ідеального шлюбу не існує" - Анна Сєдокова

"Ідеального шлюбу не існує" - Анна Сєдокова
Співачка також висловила свою думку про те, що могло погубити "ВІА Гру" Фото: ИТАР-ТАСС

Анна Сєдокова розповіла про ідеальний шлюб, про те, що погубило групу "ВІА Гру", а також як пройти кастинг у її новий склад.

"Ідеального шлюбу не існує. Його показують у кіно й недовго. "Шлюб" - яке дивне слово ... Стосунки - важка штука. Одна справа, коли ти вільний, можеш поміняти і піти кудись ще, а інша справа, що ти у своєрідній клітці. І ти з цією людиною удвох і нікуди не можеш звалити. Це ще важче", - розповіла Сєдокова.

Виконавиця також повідала, що, на її думку, згубило групу "ВІА Гра" в її колишньому вигляді. "Думаю, що останнім часом команду збирали за принципом, щоб вжилася в колективі. Це, напевно, і згубило групу. Потрібно було ... Коли ми були в групі, вибиралися яскраві дівчата, які поведуть за собою. У нас були позитивні характери, але ми не боялися показати свою яскравість. В групі має бути три яскравих учасниці, лідера. Потім все переросло в якісь ... "Давай візьмемо цю, щоб ось ту не перебивати ... А ця занадто виділяється" ... І в цьому помилка. Занадто стали думати про людський фактор", - вважає Сєдокова.

Нагадаємо, через деякий час після того, як продюсер дівочого колективу Костянтин Меладзе заявив про розпуск групи, він виступив з новою сенсаційною заявою. Гурт "ВІА Гра" не тільки знайде друге життя, але й перетвориться буквально в реаліті-шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Сєдокова думає про розлучення з чоловіком

Сєдокова в свою чергу розповіла, що потрібно зробити, щоб пройти кастинг у нову "ВІА Гру". "Хочу розповісти секрет, коли ви підете на кастинг, і що ви будете дивитися. Навіть якщо ви не потрапили на ці кастинги, на сайті є якийсь секретний ящик, комусь можна там написати. Мені пишіть! У Twitter, можна на мій офіційний сайт або в Facebook, "В контакті". Відправляйте. Я раджу не бути такими, як усі. Моя особиста порада: якщо ви хочете, не йдіть тією дорогою, якою йдуть тисячі. Якщо ви знаєте, що прийдуть тисячі дівчат у леопардовому, то ви повинні зовсім прийти повністю в чорному, не знаю, з тінями чорними, в татуюваннях, не знаю ... Якщо всі співають пісні іншої співачки "Віа Гри", заспівайте пісню "Рамштайн". Щоб виділитися. Ви повинні розуміти, що це буде реаліті- шоу. І там потрібні будуть яскраві персонажі, а не гарні ляльки", - порадила співачка.

Зараз ви читаєте новину «"Ідеального шлюбу не існує" - Анна Сєдокова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі