понеділок, 11 лютого 2013 15:41

Анна Сєдокова звинуватила Санту Дімопулос у лицемірстві

Популярна виконавиця Анна Сєдокова виявила чоловіка Максима Чернявського в компанії своєї кращої подруги, екс-учасниці гурту "ВІА Гра", Санти Дімопулос. Артистка звинуватила Санту в лицемірстві в своєму мікроблозі і зізналася, що хоче все забути.

Анна Сєдокова, яка зазвичай вкрай мало обговорює з представниками преси і читачами своїх акаунтів в соціальних мережах подробиці особистого життя, не змогла стриматися і звинуватила кращу подругу, колишню учасницю дівочого колективу "ВІА Гра", Санту Дімопулос у лицемірстві.

Цікаво, що історія почалася ще напередодні. У своєму мікроблозі Анна Сєдокова написала: "Черговий раз помилилася в подрузі. Та що ж це таке зі мною!! Або з ними. Деякі дівчата думають, що кожен сам за себе на цій війні за чоловіків. І що це війна. Може й так. Але точно не моя". Трохи пізніше Сєдокова уточнила свій попередній запис, вивісивши таке повідомлення: "І які ж бувають лицемірні люди .. З початку роблять із себе подружок, а потім з твоїми чоловіками запалюють. Хочу забути".

Запис супроводжувався посиланням на українське джерело, згідно з яким, поки Анна Сєдокова колесить по містах і селах, її чоловік Максим Чернявський розважається з її найкращою подругою Сантою Дімопулос. В якості доказу наводяться фотографії з Instagram Санти, на яких спекотна брюнетка проводить вільні вечори в компанії друзів і чоловіка Сєдокової.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анна Сєдокова через брак уваги викладає еротичні фото в соцмережу

"Як же так можна .. Спокійно, Аня .. Видихай", - написала Сєдокова, а далі стала ретвітити повідомлення своїх читачів, які тут же почали заспокоювати виконавицю і приводити різні мудрі думки щодо довіри і лицемірства.

Цікаво, що ситуація виглядає подвійно небезпечно тому, що до останнього часу сама Дімопулос була щаслива заміжня. Нагадаємо, Санта Дімопулос та її обранець Володимир Самсоненко обмінялися клятвами вірності в столиці Італії Римі у вересні.

Після тривожних повідомлень чутки, що подружнє життя Сєдокової і Чернявського переживає серйозну кризу, спалахнули з подвоєною силою. Більш того, пліткарі кажуть, що і до розлучення недалеко. Однак і Анна, і Максим зберігають мовчання щодо цієї інформації.

Зараз ви читаєте новину «Анна Сєдокова звинуватила Санту Дімопулос у лицемірстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі