четвер, 14 лютого 2013 13:17

"Це така маячня" — Санта Дімопулос про ревнощі Ганни Сєдокової

"Це така маячня" — Санта Дімопулос про ревнощі Ганни Сєдокової
Співачка наголошує, що це самопіар Фото: showbiz.delfi.ua

Ганна Сєдокова позбавила сну Санту Дімопулос. І все через ревнощі. Санту дуже обурили закиди щодо романтичних стосунків із чоловіком Ганни Максом Чернявським.

Сєдокова нещодавно цілий день коментувала світлину, на якій Санта поруч із Максом. І закидала, що подругам не можна довіряти, повідомляє ТСН.

Дімопулос зізнається, що її телефон розривається від дзвінків друзів, і вона не може навіть виспатися. І все через самопіар Сєдокової. Адже інакше ці закиди, каже Санта, назвати не можна. Із Максом вони просто добрі друзі. В Америці вона знімає новий кліп і чекає на свого чоловіка Володимира Самсоненка. Він пообіцяв приїхати на день усіх закоханих. Попри всі чутки про їхнє розлучення пара запевняє, що у них все гаразд. Вони закохані і щасливі разом.

"Це така маячня. Я трошки не розумію Аню в даній ситуації. Ви знаєте, я вчора розмовляла з Максом. Він теж в шоці. Але, вочевидь, піар, знаючи Аню", - розповіла співачка в ефірі програми "ТСН.Особливе".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анна Сєдокова звинуватила Санту Дімопулос у лицемірстві

"У нас все буває як у звичайній родині. Бувають і сварки, бувають і радості. Але ми живемо разом. У нас все чудово. Виховуємо дітей. Все нормально. Все добре", - переконує Володимир Самсоненко.

Зараз ви читаєте новину «"Це така маячня" — Санта Дімопулос про ревнощі Ганни Сєдокової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі