вівторок, 05 лютого 2013 15:55

Навесні боб-каре будуть доповнювати гривками до підборіддя

Навесні боб-каре будуть доповнювати гривками до підборіддя
Фото: kosmetichka.livejournal.com

http://www.foxtrot.com.ua/ru/shop/plojki_fen-shetka.htmlНавесні 2013 буде модно стригтися під каре і робити косу гривку. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів перукар Андрій Якобчук.

"Бачили, як виглядала дружина Обами на його інавгурації? - цікавиться перукар. - Зникли її високі начоси. Коротку і стильну зачіску тепер як ніколи вдало прикрашає гривка".

За словами перукаря-стиліста, навесні і влітку будуть популярними короткі зачіски.

"Вони молодитимуть жінок старшого віку і додаватимуть родзинки школяркам і студенткам. У моді сьогодні - практичність стилю. Коротка зачіска не вимагає багато часу в догляді. До того ж вона відкриває найсексуальнішу ділянку на тілі жінки - її шию".

Сучасна стрижка каре має безліч варіацій. Як зауважив Андрій, сьогодні каре пасує дівчатам і жінкам будь-якого віку. Довжину каре обирають залежно від пропорцій обличчя і стану волосся.

"Якщо раніше зачіска не трималась на тонкому і сухому волоссі, то зараз хороший перукар може зробити красиве каре для будь-якого типу волосся. Варіантів сотні, тому не бійтеся експериментувати. Каре зручне в укладанні, дозволяє легко змінювати стиль за потреби. Знадобляться лише бігуді, фен і кругла щітка для укладки. Каре не раджу робити жінкам з кучерявим волоссям. Досягти ідеальної форми їм буде непросто. Зачіска чудово виглядає на абсолютно прямому волоссі, особливо коли воно гладке, доглянуте і блискуче".

Стильним буде густий чуб до лінії брів.

"Таку гривку у салонах краси пропонуватимуть багатьом жінкам вже напередодні Восьмого березня. Декому, залежно від обличчя і типу волосся, більше пасуватиме чуб, що прикриває брови. Популярними ще на два сезони залишаться косі чуби".

Жінкам, які не мають часу на укладку, радить робити легкі біозавивки та довготривалі укладки волосся.

"Вийдуть з моди локони і хвилясті пасма. Ефект легкої скуйовдженості поступиться місцем акуратно підібраному у хвіст або косу волоссю. Стилісти будуть поєднувати протилежні форми - коротке боб-каре буде доповнюватися довгою гривкою. Довжина чуба у деяких різновидах каре може досягати підборіддя. Серед ділових жінок користуватимуться популярністю короткі каскадні стрижки", - говорить перукар-стиліст.

Зараз ви читаєте новину «Навесні боб-каре будуть доповнювати гривками до підборіддя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі