пʼятниця, 28 жовтня 2016 13:30

ТОП-7 простих укладок для вечірнього образу
6

Локони, ідеально прямі пасма або об'ємний чубчик — це все, що потрібно, аби блищати на вечірньому заході. Правильна зачіска додасть образу сексуальності та вишуканості. Ми підібрали сім головних укладок для волосся.

Old fashioned

Для особливого заходу підійдуть розкішні голлівудські хвилі, укладені набік, як у Емми Уотсон. Важливо, щоб волосся було максимально блискучими. Саме сяйво робить цю укладку настільки ефектною.

Автор: cosmo.com.ua
 

"Відполіровані" пасма

Ідеально гладкі, сяючі, як шовк пасма - прикраса Дженніфер Еністон. Для цього потрібно витягнути волосся круглою щіткою та пройтися по кінчиках праскою.

Автор: cosmo.com.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ять модних варіантів "шоколадного фарбування"

Пружні локони

Амаль Клуні - одна з небагатьох, чия укладка завжди виглядає бездоганно. Пружні, об'ємні локони додають образу жіночності та вишуканості.

Автор: cosmo.com.ua
 

Справа в чубку

Наомі Кемпбелл демонструє ту ж укладку, що й Дженніфер Еністон, але у неї є чубчик. Сушити його треба без щітки. Просто збиваючи пальцями. Це додасть природної недбалої природності.

Автор: cosmo.com.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фахівці визначили жіночу зачіску, що призводить до розвитку мігрені

Прикореневій об'єм

Зірка серіалу "Гра престолів", Емілія Кларк, демонструє, що обсяг біля коріння може виглядати модно та сексуально. Головне, не переборщити з ним.

Автор: cosmo.com.ua
 

Об'єм xxl

Суки Уотерхаус доводить, що максимальний об'єм може виглядати сексуально. Важливо не обтяжувати пасма надлишком стайлінгу. Робити хвилі різного "калібру", щоб вони були повітряними та природними.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-7 простих укладок для вечірнього образу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі