пʼятниця, 02 березня 2012 13:00

Сукні грецького стилю підкреслюють груди і роблять жінок сексуальними
12

Цієї весни сукні грецького стилю будуть дуже актуальними. Нові колекції брендів Anna Sui та Gucci пропонують носити саме такі, - розповідає столичний дизайнер одягу Анна Матюшенко. - "Грецькі" сукні виготовляють із шифону, атласу і шовку. Через якісний матеріал вони виглядають ошатно і урочисто, але їх можна носити не лише на свята, а й щодня. Спину часто шнурують широкими стрічками або поясом у вигляді плетеної мотузки.

Сукні у грецькому стилі мають бути вільного покрою. Під таким добре ховати недоліки фігури. Довгі сукні візуально збільшують зріст.

Особливо популярними будуть сукні у грецькому стилі із глибоко відкритою спиною. Краї вирізу прикрашають ручною вишивкою, фестонами. У таких жінки завжди виглядають сексуально і ефектно, бо сукня вигідно підкреслює груди і стегна. Перед жінкою у такому одязі не встоїть жоден чоловік.

Навесні будуть також актуальні вузькі сукні з мереживними вставками. Вони акцентують витончену фігуру. Тому мереживо краще носити тим, у кого неширокі плечі і тонка талія. Таким підійдуть сукні із штучними квітами на бретелях. Не кожна жінка готова виходити в люди у мереживній сукні щодня, тому дизайнери пропонують одягати їх на фуршети, вечірки та інші урочисті події.

Одягати сукні з мереживом радять Christian Dior, D&G. Пропонують купувати сукні з воланами, складками. Жінкам, які люблять шокувати публіку, радять одягти сукню, оздоблену пір'ям.

Деякі бренди навпаки пропонують жінці повернутися до простоти у одязі. Так радить Valentino: його нова колекція робить акцент на комфорті для жінки. Представив просту сукню-туніку без узорів. На таку одягають тонкий елегантний пояс. Valentino закликає жінок одягатися якнайпростіше, щоб отримувати задоволення від носіння комфортного одягу.

Зараз ви читаєте новину «Сукні грецького стилю підкреслюють груди і роблять жінок сексуальними ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі