субота, 01 червня 2024 23:45

Що їсти, щоб швидше засмагнути

Що їсти, щоб швидше засмагнути
Включіть у харчування морквяний сік. Він допоможе швидше отримати бронзовий відтінок шкіри влітку. Фото: Pinterest

Влітку більшість людей стараються засмагати природнім способом.

Косметологи кажуть, що сонця при цьому недостатньо. Варто включили в раціон певний перелік продуктів, які допоможуть отримати бронзовий відтінок шкіри, пише Cookist.

Морква

Перед прийманням сонячних ванн, косметологи радять випивати склянку морквяного соку. Але не потрібно зловживати таким методом, адже засмага може вийти не бронзова, а жовтого відтінку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Легка" дієта: як схуднути за тиждень

Абрикоси

Склянку морквяного соку можна замінити на 200-250 г абрикосів. Саме ці фрукти допомагають втримати засмагу довше. Крім цього вони насичені вітамінами групи В, залізом, фосфором.

Томати

Томати допомагають прискорити вироблення меланіну та посилюють природний захист шкіри.

Кавун

Кавун допомагає налагодити водний баланс, що дуже важливо влітку. Крім цього він налагоджує роботу нирок, допомагає швидше вивести з організму токсини і шлаки.

Риба і морепродукти

Ці продукти захищають шкіру від опіків і сухості. Також вони містять багато жирних кислот (Омега-3 і Омега-6), які підживлюють шкіру зсередини, щоб вона виглядала зволоженою і здоровою.

Харчування має великий вплив на стан волосся, шкіри, нігтів та загальне самопочуття. П'ять продуктів, які не варто їсти щодня, оскільки вони негативно впливають на здоров'я зібрала Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Що їсти, щоб швидше засмагнути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі