пʼятниця, 12 березня 2021 14:00

Що таке справжня краса і які звички її вбивають

Що таке справжня краса і які звички її вбивають
Красивий та здоровий вигляд може вбити недосип. Фото: pixabay

Залишатися довше молодими й красивими - це прагнення більшості людей, зокрема жінок.

Іноді можна допуститись помилок і ними нашкодити гарному вигляду, розповіла нутриціологиня Христина Левченко в Instagram.

За її словами, справжня краса - це не про макіяж, брендові сукні та підбори. Натомість велику роль грає чиста, сяюча зсередини шкіра без прищів і подразнень, що не потребує тоналки та рум'ян, ясні блискучі очі без жовтизни й почервонінь, темних кіл, сильне волосся і міцні нігті без борозенок, білих плям, рівна постава, м'язовий тонус й адекватний відсоток жирової тканини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шкіра навколо очей тоншає: як запобігти проблемі

Красивий та здоровий вигляд може вбити недосип. Спати треба не менш як 7 год. в темряві в тихій прохолодній кімнаті. Використовувати беруші й маску на очі, якщо потрібно. Брак води для організму також погано впливає на вигляд. Рафіновані вуглеводи, молочка і глютен відображають негативний вплив на шкірі. Від них треба відмовитися на 2 тижні, тоді побачите різницю в дзеркалі. Алкоголь також впливає негативно на красу людини.

Варто звернути увагу і на корисні жири та білки в організмі. Важливо, щоб не було їх надлишку. Краса - це здоров'я. А здоров'я починається з харчування.

Для гарної фігури та самопочуття варто їсти достатньо білка. Цей компонент потрібен для росту й розвитку, допомагає рости та відновлюватися м'язам, бере участь у роботі імунітету і регулює безліч біохімічних реакцій, допомагає довго зберігати відчуття ситості.

Зараз ви читаєте новину «Що таке справжня краса і які звички її вбивають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі