неділя, 09 червня 2024 00:15

П'ять простих порад, які допоможуть відростити довге і густе волосся у домашніх умовах

П'ять простих порад, які допоможуть відростити довге і густе волосся у домашніх умовах
Запорука довгого та густого волосся – харчування і правильний догляд. Фото: Pinterest

Волосся вимагає ретельного догляду, як і інші частини тіла. Правильний догляд, харчування та інші секрети змусять вашу шелелюру рости і ставати густішою.

Gazeta.ua підготувала п'ять порад, які допоможуть відростити волосся у найкоротші терміни.

Правильний догляд

Купуйте професійну косметику. Перед миттям обов'язково розчісуйте волосся. Двічі наносьте шампунь та робіть масаж голови кожного разу, коли миєте шевелюру. Наносьте кондиціонер мінімум на 15 хв. Волосся за цей час вбере в себе всі корисні речовини. Таким чином вони стануть м'якими і шовковистим. Важливо не натирати голову рушником, а промокнути волосся. Використовуйте масло та термозахист.

Відмовтеся від стайлерів

Фен, плойка, вирівнювач - пристрої, які травмують волосся, не дозволяючи йому рости.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що треба їсти влітку, щоб схуднути та врятуватись від спеки

Не зав'язуйте тугі хвости

Таким чином ви можете зламати локони і навіть, вирвати з коренем пасма.

Підстригайте посічені кінчики

Стилісти рекомендують стригти посічені кінчики не шкодуючи їх. Стрижкою ви не лише заберете неохайний вигляд, а й дасте новому волоссю рости без пошкоджень.

Харчування та вітаміни

Пийте більше чистої води, вживайте здорову їжу, в якій буде багато овочів і зелені. Відмовтеся від смаженого, солодкого і мучного. Також можете приймати вітаміни В1, В2, В6, В7, В8, В9 і В19.

Доглянутий та здоровий вигляд волосся залежить від самопочутя людини. Стрес, шкідливе харчування, нестача вітамінів та брак води можуть призвести до ламкості та випадіння.

Щоб підтримувати шевелюру в доглянутому стані варто використовувати маски та скраби. Їх можна зробити в домашніх умовах. П'ять ефективних масок від випадіння та посічених кінчиків підготувала Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «П'ять простих порад, які допоможуть відростити довге і густе волосся у домашніх умовах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі