четвер, 07 березня 2013 19:27

Мода від Пустовіт: довгі просторі сукні в горошок та ромбики
8

Фото: Фото: Сергій Старостенко

Українська дизайнерка Лілія Пустовіт на наступний сезон 2013/14 "осінь-зима" пропонує носити світло-голубі та пастельних тонів сукенки із приспущеною талією до колін та такі ж довгі спідниці.

Із візерунків на них здебільшого дрібний горошок та ромбики. В її колекції є також довгі просторі сукні класичних червоного, чорного та білого кольорів. Піджаки в горошок із укороченим рукавом. Під неї дизайнерка радить одягати трішки розкльошену спідницю. Із взуття пропонує носити низькі та високі чоботи на плоскій підошві.

"Взуття без підборів - це наша фірменна фішка протягом багатьох років. Зараз це актуальна тенденція. А от сукні - наша велика перевага і я точно знаю, що це ми робимо добре і якісно. Тим більше, що більшість магазинів спочатку замовляють сукню, а потім і все решту. А от недавно після поїздки до Франції мені захотілося зробити велику колекцію верхнього одягу. Певно, він теж потрібен поверх сукні", - зауважила Ліля.

Зараз Пустовіт планує розпочати роботу над новою колекцією.

Зараз ви читаєте новину «Мода від Пустовіт: довгі просторі сукні в горошок та ромбики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі