субота, 12 травня 2012 16:50

Кольорові штани підгортають до щиколотки

На літо треба купувати кольорові штани - рожеві, бірюзові, смарагдові, зелені, жовті і фіолетові. Так радить стилістка Юлія Ларіна.

"В останніх колекціях світових дизайнерів повно яскравих літніх штанів, - каже стиліст. - Особливо модні ті, що мають карамельні відтінки. Каваллі віддає перевагу синім і яскравозеленим джинсовим тканинам. D&G пропонує одягати рожеві, помаранчеві і жовті легінси".

Юлія радить підвертати штани до коліна або щиколотки.

"Модними будуть укороченні моделі. Для цього не обов'язково підрізати старі джинси до кісточок. На зиму мода поміняється і ви виглядатимете по дурному у коротких штанах. Краще підгортайте їх. Спочатку підверніть тонку смужку краю брюк, потім зробіть складку по вертикалі, як би звужуючи штанину, а потім знову підверніть її. Те ж саме можна робити з вільними штанами з легкої бавовни або льону. Наймоднішими на курортний сезон вважаються вузькі джинси довжиною до щиколотки.

Купіть кілька пар штанів різних кольорів, крою та тканин.

"Зараз ми не уявляємо життя без джинс, тому їх має бути багато і вони повинні бути різними: кльошевими, прямими, завуженими, вкороченими, дудочками. Також особливої актуальності останнім часом набули яскраві кольорові джинси різного фасону. Вузькі джинси, які дизайнери між собою називають "сопілками", універсальні, бо їх можна носити на роботу, одягати ввечері на побачення. До них підійде і яскрава футболка зі смішними написами, і елегантна блуза або облягаючий жакет".

Як стверджує стилістка, розширені від коліна брюки знову повертаються у моду.

"Хто купував такі у 2008-му і ще не зносив, може одягати на шопінг, прогулянку, рибалку, пікнік. Під такі краще одягати кардигани, болеро, светри і широкі майки. Під кльош доречно взувати грубі туфлі на платформі і гламурні босоніжки на шпильці. Балетки носити не раджу. Під кльошем їх не буде видно. Перехожі думатимуть, що ви боса".

Рвані джинси навіть коштуватимуть цього року трохи дорожче простих штанів.

"Особливо ходовими будуть моделі в стилі мілітарі сірих і хакі кольорів. Звертайте увагу на фасони з високою лінією талії. Такі штани виглядають дуже елегантно, якщо надягти їх із красивою блузою. Вони втягують живіт і роблять візуально вужчою талією".

Правильно підібраний фасон джинсів допомагає жінкам підкреслювати переваги і приховувати недоліки фігури.

"Високим жінкам краще вибирати джинси із заниженою талією і кльошем. Укорочені і завужені моделі фігуру не прикрасять. Можуть перетворити високу даму на жердину. Якщо у вас невиражена талія, соромитися не варто. Підкреслять переваги вашої фігури моделі з тканини стрейч, розширені донизу. Вони візуально збалансують верхню і нижню частини тіла. Невисоким треба обмежитися завуженими джинсами темних кольорів. Білі та бежеві їх повнитимуть".

Жінкам з широкими стегнами стиліст радить купувати штани з великими кишенях. Вони будуть закривати сідниці. Повнуватим краще віддати перевагу темним джинсам, злегка завуженим донизу. Вільні моделі їм не підійдуть. Вони не приховають повноту, а навпаки підкреслять її численними складками.

Зараз ви читаєте новину «Кольорові штани підгортають до щиколотки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі