Ексклюзиви
четвер, 24 березня 2011 14:15

"Коли тьотка в рожевих кедах - виглядає по-дурному"

О 17.00 у столичному "Мистецькому арсеналі", де цьогоріч відбуваються покази, збираються гості.

Однією з перших приходить учасниця "Євробачення 2011" Міка Ньютон, 25 років. Одягнена в чорне плаття і бежевий жакет. Чоботи на високих підборах - теж бежеві. Продюсер Тимофій Нагорний запрошує її сісти в першому ряді. Плаття підскакує. Співачка тримає коліна разом, щоб фотографи не знімали її білизну.

- Я не сплю з Тимофієм і ніякі шури-мури не кручу, - каже Міка. - Ми дружимо. Недавно моєму батькові він подарував Nissan. Не знаю, скільки він коштує, але дуже дорогий. Тато мріяв про таку машину. Обіцяла йому на 50 років подарувати, але не вийшло. Мені й з Юрієм Фальосою (попередній продюсер співачки. - "Країна".) роман приписували. Все це маячня. Ні з ким із них я навіть не жила разом. А зараз у мене взагалі немає хлопця.

За спиною Ньютон сідає 34-річна стилістка Марина Свереда, яка працює з десятком українських артистів. Підбирає для них гардероб на концерти, радить, яку зачіску краще зробити та у якій позі фотографуватися.

- Начебто дівчина молода, але зі смаком у неї не склалося, - критикує Міку. - Одягається дуже стримано і скромно, позувати перед фотографами не вміє. То розставляє ноги надто широко, то схрещує, наче хоче до туалету. Раз зробила їй зауваження. Міка образилася, але ноги схрещувати перестала.

Гімнастка Лілія Подкопаєва з букетом троянд забігає до зали в чорному брючному костюмі.

- Подкопаєва із суконь і спідниць перейшла на брючні костюми, - аналізує зовнішній вигляд гімнастки Марина. - Не розумію, навіщо й від кого вона ховає свої ноги. Вбирається у темні речі, хоч зайвої складки ні на животі, ні на сідницях не має.

Я не сплю з Тимофієм і ніякі шури-мури не кручу

Стилістка проводить очима глядачів, які розсідаються у залі. Більшість прийшли у джинсах і кедах. 39-річний Руслан Євдокименко, син Софії Ротару, веде під руку доньку Соню у довгій рожево-бежевій сукні. Позаду широко крокує онук співачки Анатолій. Замість "язичків" на його білих кросівках теліпаються голови плюшевих ведмедів.

- Коли ти - тінейджер, то таким стилем можна відмазатися. Але коли тьотці за 30, а вона в рожевих кедах, виглядає по-дурному. Хоча на Тижні моди всі приходять повидєлуватися. Тут стільки модників, що ти хоч голий з'явися, ніхто не зверне на тебе увагу.

17.30. Починається показ Лілії Пустовіт. Моделі дефілюють подіумом у жовтогарячих, зелених і червоних спідницях-максі й сукнях-сорочках із яскравими принтами. Із волосся дівчат стирчать квіти. Глядачі перешіптуються, що моделі зачісками нагадують гейш.

18.30. За 10 хв. до початку показу дизайнерки Вікторії Гресь приходить учасниця групи "Віа ГРА" Надія Мейхер, 28 років. На співачці довга чорна сукня і шкірянка. Волосся підстрижене під каре з рівним чорним чубчиком.

- Чорний одяг додає людині років, візуально створює синці під очима, - не стримується Марина.

Помічає, що співачка в таких же чоботах, як Ньютон, тільки чорного кольору.

- Таке часто буває, що знаменитості приходять в однакових одяганках. Взуття і сумочки - ще не так страшно. Погано, коли мають однакові плаття або сорочки. Перевзутися в туалеті легше, ніж переодягтися. Знаю кількох зірок, які переобладнали багажник машини на гардеробну. Возять по п'ять пар взуття. Найчастіше таку фішку використовують жінки-політики. Після парламенту заїхати додому не встигають, тому перевдягаються в дорозі на задньому сидінні. Для цього в них усі вікна в машинах із затемненим склом.

21.00. Завершують перший день показів колекцією від Андре Тана. Дизайнер представив легкі шифонові сукні з чорними капюшонами, масивними пряжками та блискавками.

На виході з "Мистецького арсеналу" курять дві моделі-білявки.

- Мені сьогодні півголови волосся вирвали. Чотири рази змінювали зачіску. Вся башка свербить. Але хоч гонорар гарний дали. Заробила на два місяці наперед. Завтра за квартиру заплачу і Валі гроші віддам.

- А я мамі гроші вишлю. Вона хоче купити стіральну машинку.

Зараз ви читаєте новину «"Коли тьотка в рожевих кедах - виглядає по-дурному"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути