четвер, 25 квітня 2013 11:07

Декупажем на життя не заробиш
16

Фото: Фото: Уляна Тимків

"Ручна робота стає все популярнішою. Побачивши вироби у техніці декупаж, тобто декорування по склу, деревині чи тканині, я вирішила й собі спробувати створити щось власноруч", - розповідає стриянка Оксана Кобрин.

"Спершу думала, нічого не вдасться. Пішла на майстер-клас. Заплатила 70 грн.  Зі мною працювали індивідуально. Щось вдавалось, щось - не дуже, але загалом вийшло непогано. Тоді я придбала всі необхідні для цього речі, матеріали та інструменти: фарби, клей, лак, серветки, пензлики, спонжі та почала творити. На основні матеріали витратила близько 400 грн, а ще ж є дуже багато додаткових, деякі з яких придбала,виклавши ще близько трьох сотень, а про деякі тільки мрію", - зізнається дівчина.

"З кожним виробом моя техніка стає досконалішою. Ніколи не малюю просто так - завжди підбираю малюнок до характеру і темпераменту людини, якій призначається пляшка. Крім пляшок декорую ще бокали, ялинкові прикраси, старі диски, бляшанки з-під кави, створюючи чудові вазочки чи підставки для ручок і олівців. На один виріб затрачаю від 2 до 5 днів", - демонструє свої витвори.

"Декупаж – це лише трохи прибуткове хобі, додатковий заробіток, на цьому не розживешся. Ціни на мої вироби доволі помірні, бо розумію, що не кожен може собі дозволити дорогі подарунки. Від 35 до 100 гривень – все залежить від складності і додаткових аксесуарів. Якщо відняти від цієї суми витрати на матеріали, то вийде, що заробляю я на одному витворі десяток-другий. Багато речей я просто дарую друзям чи знайомим на різні свята. Це заняття мені до душі", - зізнається стриянка.

Зараз ви читаєте новину «Декупажем на життя не заробиш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі