неділя, 15 травня 2016 17:52

Як засмагнути завдяки простим продуктам

Як засмагнути завдяки простим продуктам

Навесні дівчата прагнуть поліпшити блідий вигляд своєї шкіри. Йдуть засмагати у солярії і просто на сонце. Але змінити колір шкіри можна завдяки простим продуктам: кави, морвки, куркуми й гліцерину. Про це розповідає косметолог Анна Савенюк.

"Засмага на сонці не найкращим чином впливає на шкіру. Вона зневоднюється, стає сухою і на ній помітні морщинки. Поліпшити колір шкіри можна завдяки простим продуктам. При цьому жінка отримає лише позитив, - каже косметолог. – Шкіра трохи засмагне і водночас насититься вітамінами"

Можна змінювати тон шкіри завдяки соку моркви.

"Велику морквину натерти на тертці і вичавити сік. Прийняти ванну, на розпарене тіло за допомогою ватного тампону нанести сік моркви, побути пів години і змити. Незручність, що доведеться когось просити про допомогу, аби нанесли сік на спину та сідниці. За тиждень процедур шкіра стане більш смуглою"

Косметолог також радить втирати у шкіру змелені зерна кави. Це очистить шкіру і додасть засмаги.

"Найшвидший спосіб засмагнути – гліцерин з куркумою. Результат стане помітним вже наступного дня. Для цього однакові пропорції змішують і наносять на тіло. За 20 хвилин змивають", - додала косметолог.

Не радить також засмагати завдяки автозасмазі. Вона лягає нерівномірно і часто на такі креми виникає алергія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від целюліту позбавляються медовим масажем

Зараз ви читаєте новину «Як засмагнути завдяки простим продуктам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі