пʼятниця, 31 березня 2017 15:33

47-річна італійка підкорила мережу ідеальним тілом
30

47-річна італійка Жаклін приголомшила мережу ідеальними формами та витонченим тілом
Фото: instagram.com

47-річна італійка Жаклін приголомшила мережу ідеальними формами та витонченим тілом. Має дорослу доньку та двох онучок. Веде блог про моду та стиль, рекламує дизайнерські речі та керує компанією з проведення трендів. На її сторінку в соцмережі Instagram підписано 245 тис. користувачів.

Знімки модниці мотивують дівчат до самовдосконалення. Жаклін намагається донести, що вік не перешкода красі, головне — діяти. На власній сторінці постійно викладає фото у сексуальних позах, створених на глянцевий манер. Демонструє почуття стилю та вміння показати себе. Головним акцентом образів є аксесуари. Найчастіше це великі сонцезахисні окуляри. Також велику увагу приділяє сумкам та прикрасам у волоссі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7-річна модель підкорила інтернет природною красою та харизмою

Жінка живе за принципом філософії любові до себе. До таких поглядів прийшла після 30-ти. Сьогодні головний її девіз - "Життя одне, поспішай робити те, що хочеться".

37-річну модель та акторку, Келлі Брук, визнали жінкою, що має досконале тіло. Таких висновків дійшли дослідники Університету штату Техас.

Зараз ви читаєте новину «47-річна італійка підкорила мережу ідеальним тілом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі