середа, 06 лютого 2013 15:06

Офіційні фотографії BMW GT 3 серії з'явилися в інтернеті
5

Фото: Фото: bmw.com

Версія BMW 3 GT стане вже другою спробою баварської марки вивести на ринок автомобіль 3 серії в кузові хетчбек. Перша - десять років тому з машинами серії Compact - себе не виправдала. Цього разу успіх схожою по концепції машини 5 GT дозволяє німцям випробовувати обережний оптимізм.

Точна дата появи BMW 3 GT на публіці поки залишається таємницею - хоча більшість експертів близькі до впевненості, що новинку покажуть на березневому автосалоні в Женеві. У секреті поки тримають й інформацію про комплектації, але якихось сенсацій у цій області не очікується - хетчбек не буде стояти особняком від автомобілів з іншими типами кузова. Вже відомо, що BMW 3 GT серії можна буде замовити в повноприводному варіанті. Власне, фотографії машини офіційно виробником поки "не визнані", хоча явно зроблені в мюнхенській штаб-квартирі.

Єдиною скільки-небудь помітною відмінністю таких машин від автомобілів з іншими типами кузовів буде відстань між підлогою та подушкою водійського сидіння. Цю відстань конструктори знайшли можливим збільшити, так як стеля в хетчбек буде незначно, але вище, ніж в седані або купе.

Зараз ви читаєте новину «Офіційні фотографії BMW GT 3 серії з'явилися в інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі