середа, 06 березня 2024 11:50

Показали, який вигляд може мати Nissan Altima нової генерації

Показали, який вигляд може мати Nissan Altima нової генерації
Показали, який може мати вигляд нове покоління Nissan Altima. Фото: скріншот

Компанія Nissan імовірно працює над сьомим поколінням моделі Altima. Експерти очікують на абсолютно новий осучаснений стиль седана, хоча й офіційних заяв щодо ревипуску досі немає.

Nissan Altima шостого покоління перебуває наприкінці свого життєвого циклу, пише "Авто24". Модель представили ще у 2018 році. У 2022 японський автовиробник презентував рестайлінг.

"Подейкують, що ведуться роботи зі створення нової генерації седану. Також існує думка, що нове покоління стане більш технологічним, обладнане новими асистентами безпеки й матиме свіжі силові агрегати з частковою або повною електрифікацією, щоб зберегти конкурентоспроможність на провідних ринках", - сказано в повідомленні.

Достовірної інформації про новинку поки немає, однак це не заважає творцям віртуальних рендерів ділитися власними уявленнями дизайну майбутнього авто. Художник Digimods Design показав, який, на його думку, матиме вигляд оновлений Nissan Altima VII.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які авто українці найчастіше купували минулого місяця - рейтинг

Автомобіль, на думку автора, отримає нову інтерпретацію решітки V-motion, тонкі світлодіодні фари, тонші задні ліхтарі, більш агресивний дифузор і низку інших оновлень.

Водночас офіційних зображень від компанії Nissan поки не було.

Безпілотний електрокар від компанії Apple не з'явиться на авторинку найближчим часом. Компанія повністю згорнула плани зі створення електромобілів (EV) після 10 років роботи над цим проєктом.

Зараз ви читаєте новину «Показали, який вигляд може мати Nissan Altima нової генерації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі