пʼятниця, 01 березня 2024 12:01

Які авто українці найчастіше купували минулого місяця - рейтинг

Які авто українці найчастіше купували минулого місяця - рейтинг
Кращий результат місяця продемонструвала марка Toyota. Фото: pixabay.com

У лютому українці придбали майже 5,7 тис. нових легкових авто. Бестселером місяця на українському ринку нових легковиків залишається кросовер Renault Duster, у якого 603 реєстрації.

Відносно показників минулого року ринок збільшився на 51%, повідомляє Укравтопром. Від лютневого показника довоєнного 2021 року реалізація нових авто відстає лише на 11%.

"Кращий результат місяця продемонструвала марка Toyota з 858 авто, що є на 70% більше, ніж торік. Друге місце посіла Renault - 706 авто (+64%). На третьому місці Volkswagen - 472 авто (+53%)", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найпопулярніші автомарки року

У ТОП-5 лютого потрапили також: Skoda із 452 авто (+38%) та Peugeot з 348 автівками (+364%).

Всього з початку року вітчизняний автопарк поповнили понад 10 тис. нових легкових авто, що у 1,5 рази більше ніж за аналогічний період 2023 року.

Безпілотний електрокар від компанії Apple не з'явиться на авторинку найближчим часом. Компанія повністю згорнула плани зі створення електромобілів (EV) після 10 років роботи над цим проєктом.

Зараз ви читаєте новину «Які авто українці найчастіше купували минулого місяця - рейтинг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі