середа, 21 лютого 2024 23:43

Як просто та швидко позбутися запотівання вікон в авто: цей засіб є у кожного

Як просто та швидко позбутися запотівання вікон в авто: цей засіб є у кожного
Із приходом перших холодів більшість водіїв зіштовхуються із проблемою запотівання вікон в машині. Фото: Depositphotos

Із приходом перших холодів більшість водіїв зіштовхуються із проблемою запотівання вікон в машині.

Відбувається це через особливості зимової погоди - високу вологість повітря, дощ і сніг, а також через велику різницю температур між салоном автомобіля і вулицею. На щастя, існує безліч способів вирішити цю проблему швидко та просто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як видалити лід зі скла автомобіля за допомогою пляшки: цікавий лайфхак

Зокрема, можна нанести невелику кількість зубної пасти (або піни для гоління - ефект буде однаковий) на м'яку тканину і протерти їй вікна з внутрішньої сторони автомобіля.

Зубна паста залишить на склі найтоншу непомітну плівку, яка ефективно справлятиметься з поставленим завданням.

Небезпека поганого освітлення дороги очевидна для будь-якого водія і не вимагає пояснень. Однак взимку, особливо при русі в снігопад або на великій швидкості, на фари налипає сніг, який перетворюється на лід і суттєво погіршує огляд.

У багатьох містах ситуація посилюється рясним застосуванням дорожніх реагентів, які перетворюють сніг на липку і в'язку субстанцію, з якою омивач фар впоратися просто не в змозі. Gazeta.ua розповість, як допомогти фарам автомобіля залишатися чистими якнайдовше.

Зараз ви читаєте новину «Як просто та швидко позбутися запотівання вікон в авто: цей засіб є у кожного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі