неділя, 10 грудня 2023 20:55

Як видалити лід зі скла автомобіля за допомогою пляшки: цікавий лайфхак

Як видалити лід зі скла автомобіля за допомогою пляшки: цікавий лайфхак
Взимку багато автовласників стикаються з проблемою сильного обмерзання лобового скла. Фото: Galleria

Заводячи машину у зимовий морозний ранок, багато автовласників стикаються з проблемою сильного обмерзання лобового скла.

Тому питання про те, як боротися з видаленням льоду у такій ситуації і не пошкодити саме скло - залишається актуальним завжди. Одним з ефективних та швидких, а головне безпечних способів, поділилася одна жінка в Facebook, пише Mirror.

Анжела Хіклінг розповіла, що обрала для цього пляшку для виведення плям з килимів на якій є насадка-щітка. Вона пояснила, що варто наповнити пляшку ледь теплою водою, ні в якому випадку не окропом. Після цього пляшка із щіткою працює як спеціальний скребок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти пояснили, чому не слід мити лобове скло окропом взимку

Далі потрібно обережно ковзати щіткою по лобовому склу та іншим вікнам автомобіля і лід розтане за секунди.

"Я геній. Візьміть собі одну з цих пляшок, наповніть її теплою водою і все готово. Більше не треба очищати це руками і дряпати скло. Це також допоможе очистити вашу віконну сітку - щітка ідеальна", - написала жінка.

Експерт Роджер Гріггс з Kwik Fit поділився своїми найкращими порадами щодо боротьби з обмерзанням вікон, лобового та заднього скла автомобіля, які полегшать зиму для водіїв.

Зокрема, він застерігає від обливання вікон окропом, оскільки різниця температур "може призвести до тріснутого вікна і дорогого рахунку". Про це пише Daily Express.

Водночас у соціальних мережах повно лайфхаків по боротьбі з обмерзлими автомобілями. Один з них пропонує прикласти до скла пакет для сендвічів, наповнений теплою водою. Але Роджер попереджає, що це може призвести до розтріскування скла, особливо якщо на лобовому склі вже є скол або тріщина.

Зараз ви читаєте новину «Як видалити лід зі скла автомобіля за допомогою пляшки: цікавий лайфхак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі