четвер, 13 грудня 2012 10:13

BMW показала М-версію чотирьохдверної "шістки"
14

Фото: Фото: bmw.com

"Чотиридверне купе" BMW Gran Coupe отримало модифікацію від М GmbH. Баварський концерн обіцяє почати продажі 560-сильної моделі вже навесні 2013 року. Європейським покупцям за седан, здатний прискоритися до 100 км/год за 4,2 секунди, доведеться заплатити щонайменше 128 тис. євро.

Попри більш практичний кузов і респектабельний статус, BMW M6 Gran Coupe не став найдорожчою "емкою" в сімействі. У Німеччині, наприклад, кабріолет BMW M6 коштує приблизно на 4 тис. євро дорожче. Що стосується силового агрегату, то він залишився колишнім - 4,4-літровий V8 з подвійним турбонаддувом розвиває 560 кінських сил в діапазоні від 6 тис. до 7 тис. об/хв, а крутний момент в 680 Нм доступний вже на 1,5 тис . об/хв.

Двигун і 7-ступінчастий "робот" Drivelogic дозволяють Gran Coupe досягати перших 100 км/год за 4,2 секунди - цей результат також порівняємо з досягненнями купе і кабріолета. Більш того, чотирьохдверна М6 навіть дещо випереджає в цій вправі седан BMW M5, у якого на прискорення йде 4,4 с. Максимальна швидкість четирехдверка обмежена електронікою на позначці в 250 км/год, але опціонально обмежувач можна зрушити на 305 км/год. У комбінованому циклі двигун М6 Gran Coupe витрачає 9,9 л на 100 км, що ідентично показниками BMW M5.

Як і інші колеги по сімейству, BMW M6 Gran Coupe отримає іншу підвіску, модернізоване рульове управління і карбон-керамічні гальма в якості опції. У стандарті четирехдверка оснащується 20-дюймовими колісними дисками.

Зараз ви читаєте новину «BMW показала М-версію чотирьохдверної "шістки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі