вівторок, 18 грудня 2012 14:33

BMW оновив родстер Z4 до 2013 модельного року
11

Фото: Фото: bmw.com

Концерн BMW поширив інформацію про легкої модернізації, яка чекає BMW Z4 зі зміною модельного року. Спортивний родстер отримає злегка підтягнуту зовнішність і нову базову модифікацію з дволітровим двигуном. Прем'єра новинки запланована на січневу виставку в Детройті.

Наступного рокуінайдоступнішою модифікацією BMW Z4 вважатиметься версія sDrive18i, яку планують оснащувати чотирициліндровим турбованим двигуном об'ємом 2 літри. Такий мотор вже присутній в списку доступних для родстера, але на нову базову модифікацію будуть встановлювати версію, дефорсовану до 156 кінських сил і 240 Нм крутного моменту. Сагрегатувати двигун можна буде або з 6-ступінчастою МКПП, або з 8-діапазонним "автоматом". У першому випадку на прискорення до 100 км/год Z4 буде витрачати 7,9 секунди.

Що стосується оновлення екстер'єру, то воно буде мінімальним і стосуватиметься переважно головної оптики і дизайну колісних дисків. Крім того, BMW Z4 отримає розширений список доступних кольорів кузова і новий опціональний пакет, що дозволяє обробити інтер'єр контрастними чорними і помаранчевими вставками. Як і раніше доступний і пакет M Sport, який включає інші литі диски, налаштування підвіски і елементи обробки.

Інші силові агрегати потужністю від 184 до 340 кінських сил, якими оснащується BMW Z4 в більш дорогих версіях, не змінилися. Оновлений родстер з'явиться у продажу на європейському ринку в квітні 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «BMW оновив родстер Z4 до 2013 модельного року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі