вівторок, 22 жовтня 2013 12:07

Фотошпигуни зняли прототип оновленої Audi TT

У мережі з'явилися шпигунські фотографії тестового прототипу купе Audi TT наступного покоління. Автомобіль був знятий під час заводських ходових випробувань і порівнянь з потенційними конкурентами  Mercedes - Benz SLK, BMW Z4 і Peugeot RCZ.

Судячи по знімках, в Audi тестують автомобіль вже з новим дизайном кузова: видно частини нових фар головного світла і задніх ліхтарів , а також інша решітка радіатора. При цьому силует моделі і лінія скління залишилися такими ж, як і у попередника. В інтер'єрі, як повідомлялося раніше, основним нововведенням стане повністю цифрова панель приладів, яка потім з'явиться і в наступному Audi R8.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперкар для бідних і квадроцикл за 2 тисячі доларів - Топ-5 найдешевших автомобілів

Новинку побудують на модульному " фольксвагеновски " шасі MQB, яке вже лежить в основі "сьомого" VW Golf , Audi A3 і Skoda Octavia. Як і раніше, базові версії TT будуть передньопривідними (повноприводна трансмісія з'явиться за доплату). У гамму двигунів увійдуть дволітрові бензинові "турбочетвірки" потужністю 180 і 220 сил , а також 280 - і 385 - сильні агрегати для версій S і RS відповідно. Нове купе Audi TT має з'явитися на ринку на початку наступного року.

Кілька місяців по тому буде представлена ??версія з м'яким дахом.

Зараз ви читаєте новину «Фотошпигуни зняли прототип оновленої Audi TT». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі