середа, 25 вересня 2013 12:00

Американці показали алюмінієвий суперкар за 250 тисяч доларів
5

Фото: Фото: Equus Automotive

Американська компанія Equus Automotive показала свою дебютну модель - Bass770.

Зовнішність купе виконана в стилі класичного Ford Mustang першого покоління, а в моторному відсіку встановлений двигун сімейства LS9 від Chevrolet Corvette попереднього покоління.

Габаритна довжина суперкара становить 4927 міліметрів, ширина - 1934 міліметра, а висота - 1390 міліметрів. Маса моделі, рама і кузов якої виконані з алюмінію, становить 1650 кілограмам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Corvette Owens запалив на Rolex Monterey Reunion - найкращі автомобілі зльоту

Компресорна 6,2- літрова "вісімка" розвиває 640 кінських сил і 819 Нм крутного моменту, який доступний при 3800 оборотах на хвилину. Агрегат працює разом з шестиступінчастою преселективною трансмісією з двома зчепленнями. З нуля до 96 кілометрів на годину Equus Bass770 прискорюється за 3,4 секунди. Максимальна швидкість становить 320 кілометрів на годину.

Новинка також оснащується адаптивною підвіскою з магнітореологними амортизаторами, шестипоршневими карбон-керамічними гальмівними механізмами Brembo спереду і чотирьохпоршневими ззаду, 19- дюймовими колісними дисками, кондиціонером, мультимедійною системою з навігатором і круїз -контролем.

Ціни на суперкар починаються від 250 тисяч долларов.За додаткову плату компанія Equus пропонує для Bass770 велику програму персоналізації .

Зараз ви читаєте новину «Американці показали алюмінієвий суперкар за 250 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі