середа, 19 березня 2008 11:54

Audi від "Ауді-Південь" визнано офіційним автомобілем Будинку моди Victoria Gres

Компанія "Ауді Центр Київ Південь" стала офіційним партнером Будинку моди Victoria Gres. Перша співпраця відбулася в рамках Ukrainian Fashion Week (13-20 березня, 2008), де "Ауді-Південь" виступила офіційним спонсором показів колекцій двох ліній відомого Будинку моди: Victoia Gres Denim і Victoria Gres by Gres.

"Два сильні бренди, два відомих імені - це завжди позитивно, - говорить Беляєва Олександра, Заступник генерального директора по маркетингу і рекламі "Ауді Центр Київ Південь". - Марка Audi - це перш за все втілення спортивності, прогресивності і вишуканості. Колекція Viktoria Gres Denim якомога краще відповідає спортивному духу маркиAudi. Вишуканість ми бачимо в колекції Victoria Gres by Gres. А прогресивність - це невід"ємна складова сучасного світу, як світу моди, так і світу дорогих автомобілів".

"Будинок моди Victoria Gres і компанія "Ауді Центр Київ Південь" представляють на українському ринку люксозний продукт - авторський одяг і автомобілі преміум-класу, оцінити який здатні дуже вимогливі споживачі, - вважає дизайнер Вікторія Гресь. - Тому ми і зійшлися в нашій співпраці - ми спільно намагаємося прищепити багатим людям культуру споживання продуктів такого рівня. Я вважаю, що дуже скоро з"явиться нове покоління людей, для яких дизайнерський одяг і ексклюзивні автомобілі будуть не лише показником високого матеріального достатку, а й втіленням вишуканого, вимогливого смаку. Я також думаю, що потреба в продукті категорії люкс - це показник стабільності в країні. Якщо такі речі виробляються, продаються і купуються, значить, у країни є майбутнє".

Зараз ви читаєте новину «Audi від "Ауді-Південь" визнано офіційним автомобілем Будинку моди Victoria Gres». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі