четвер, 15 жовтня 2009 19:29

За Сільвіо Берлусконі заступаються власні діти

7 жовтня конституційний суд Італії позбавив прем"єр-міністра Сільвіо Берлусконі, 73 роки, імунітету від кримінального переслідування.

Тепер у судах зможуть "розморозити" справи, в яких його звинувачували в хабарництві, махінаціях із податками тощо. Старша донька прем"єра 43-річна Марина Берлусконі виступила на захист батька. Каже, опоненти розпочали справжнє полювання на нього.

— Спочатку спробували знищити його особисте життя, потім утрутилися у власність — організували скандал навколо нашого видавництва "Мондадорі", а тепер нищать юридично, — каже Марина. Вона — президент холдингової компанії "Фінінвест" та найкрупнішого італійського видавництва "Мондадорі". Обидві установи належать родині Берлусконі.

Днями суд у Мілані звинуватив прем"єра у хабарництві 20-річної давнини: він давав гроші суддям, аби саме його родина отримала право придбати "Мондадорі".

Брат Марини 40-річний П"єр Сільвіо також вважає, що Берлусконі став жертвою опонентів. Каже, сексуальні скандали навколо батька — брудна брехня. У липні в італійській пресі з"явилися знімки голого прем"єра, на яких він розважався з моделями. Колишня італійська манекенниця Патриція Д"Адаріо, 42 роки, заявила тоді, що Берлусконі змушував її займатися проституцією. Після цього дружина прем"єра 53-річна Вероніка Ларіо подала на розлучення. Сказала, що втомилася від скандалів навколо чоловіка.

Діти Берлусконі від другого шлюбу — 25-річна Барбара, 23-річна Елеонора та Луїджі, 21 рік, — кажуть, що Сільвіо — чудовий батько.

Зараз ви читаєте новину «За Сільвіо Берлусконі заступаються власні діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі