пʼятниця, 22 липня 2016 05:35

Власника золотих сорочок забили клієнти

В Індії забили на смерть одного з найбагатших людей країни 48-річного Датту Пхуга. Чоловік прославився три роки тому. Тоді зняли репортаж про те, що купує собі сорочки з чистого золота. За 3-кілограмовий виріб віддавав $250 тис. Золото не парить, пояснював. У такому одязі легше переносити спеку.

— Хтось купує дорогі автомобілі. Хтось витрачає все на жінок і яхти. Моя пристрасть — золото. Воно дає мені відчуття впевненості та безпеки, — казав Пхуга. Щодня носив не менш як вісім великих браслетів і ланцюжків із медальйонами.

Датта позичав людям гроші під відсот­ки. У минулий четвер його з 22-річним сином запросили на день народження. Там 12 людей почали кидати в чоловіка камінням і бити ножами.

— Чотирьох нападників ­допитують, — каже поліцейський Флорін Атана. — Сина не зачепили. Причиною були гроші, думаю. Умови у Пхуга були драконівські. Ніхто не любив його. Бо він здирав сім шкур, а тоді вихвалявся золотими сорочками. Люди позичали на навчання дітей і лікування. Вони небідні. Але Пхуга нараховував такі відсотки, що сплатити було нереально.

Зараз ви читаєте новину «Власника золотих сорочок забили клієнти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі