понеділок, 26 лютого 2007 16:44

У Таїланді застрелили двох росіянок

На курорті Патайя в Таїланді в суботу вранці вбили двох російських туристок. Востаннє живими 30-річну Тетяну Цимфер і Любов Свіркову, 25 років, бачили на центральному міському пляжі. Вони пили спиртне, плавали, загорали.

Наступного дня їхні тіла знайшли на пляжі курорту Джомтьєн. Пляж обладнаний відеокамерами. Одна зафіксувала вбивцю. Високий чоловік невизначеної національності під"їхав до пляжу на мотоциклі. Зліз із нього і підійшов до жінок. Вистрілив у них обойму патронів і втік.

Мотиви вбивства залишаються невідомими. Зловмивник не взяв нічого з речей своїх жертв. Поряд із шезлонгами жінок знайшли мобільний телефон "Цимфер" і спиртні напої. Припускають, що росіянки стали свідками іншого злочину. За це їх убили члени однієї з численних банд Патайї. Інші версія — вбивцею став покинутий шанувальник котроїсь із туристок.

Розслідування взяв під свій особистий контроль губернатор провінції Чонбурі.

У Патайї на російських громадян нападають не вперше. Торік у вересні двох туристів побили шматками арматури. Ще за місяць невідомі зґвалтували двох росіянок. Часто відпочивальників, особливо жінок, грабують злодії на мотоциклах або роликах.

Обидві жертви були родом із міста Кемерово. До поїздки не знали одна одну. Обидві були розлученими й працювали в галузі мобільного зв"язку.

Зараз ви читаєте новину «У Таїланді застрелили двох росіянок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі