середа, 12 жовтня 2011 06:45

Слон перекрив дорогу

Автор: фото з сайта www.www.dailymail.co.uk
  Слон лежить посеред дороги у сафарі-парку в графстві Вустершир, Велика Британія. 20-річна тварина заснула на теплому асфальті. Коли її розбудили водії, розгубилася
Слон лежить посеред дороги у сафарі-парку в графстві Вустершир, Велика Британія. 20-річна тварина заснула на теплому асфальті. Коли її розбудили водії, розгубилася

У британському містечку Беудлі, графство Вустершир, 5-тонний африканський слон на кілька годин перекрив рух автомобілів. Тварина заснула впоперек проїжджої частини.

Через сплячого посеред дороги слона, що влігся неподалік сафарі-парку "Вест мідленд" утворився затор. Водії сигналили, вибігали з машин, щоб подивитися, що трапилося. Впоперек дороги навкарачки стояв слон. Він прокинувся, дивився на людей, але не підводився. Автомобілісти вирішили зачекати, доки тварина піде сама.

— 50 років тому їхала по кенійській столиці Найробі. Дуже здивувалася, коли на узбіччі побачила знак: "Тут мають право пересуватися слони", — каже Брава Ньютон із міста Мілтон-Кінс. — Але хто б міг подумати про таке в Британії?

Незвичайні фото слона, що лежить поперек дороги зробив старший єгер Ендрю Пламб.

— Він просто вирішив перепочити й поспати. Мабуть, утомився, — каже Ендрю. — Ми з друзями більше години стояли й сміялися з цієї картини.

Торік під час чемпіонату світу з футболу в Південній Африці слон затримав гравців команди США. Через тварину, яка вийшла на поле їсти листя, американці скасували кілька тренувань. Вдруге команда постраждала, коли слон повільно йшов дорогою. Через нього автобус мусив гальмувати. В результаті спортсмени запізнилися на першу гру.

Зараз ви читаєте новину «Слон перекрив дорогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі