пʼятниця, 19 травня 2017 00:45

Принцеса відмовиться від титулу заради нареченого

Автор: REUTERS
  Процедуру зречення для принцеси Мако проведуть у червні. Тоді зможе планувати весілля. Імператор благословив онуку на шлюб
Процедуру зречення для принцеси Мако проведуть у червні. Тоді зможе планувати весілля. Імператор благословив онуку на шлюб

25-річна принцеса Мако, онучка імператора Японії, одружиться з колишнім однокурсником. Заради цього їй доведеться відмовитися від титулу та вийти зі складу імператорської родини. Закон забороняє японським правителям брати шлюб із простолюдинами.

Коханого Мако звати Кей Комура. Познайомилися в ресторані п'ять років тому. Потім разом училися в Міжнародному християнському університеті в Токіо. Увесь цей час зустрічалися. Стосунків не афішували.

Кей захоплюється лижним спортом. Грає на скрипці, любить куховарити. Навчається в аспірантурі. Паралельно працює в адвокатській компанії. Раніше керував сайтом тур­агентства "Принц моря".

Мако вже познайомила нареченого зі своєю родиною. Батьки схвалили вибір доньки.

Принцеса популярна у своїй країні. 2004-го її показали по телебаченню в шкільній формі. Після цього Мако стала кумиром японців. Дівчину зображували в коміксах, мультфільмах. Створили інтернет-банк з її світлинами.

— Ні про що не шкодую. Втрачу титул, але не свою місію. Зараз маю ще більше уваги, ніж завжди. А нам хочеться людського щастя, як і всім, — каже принцеса.

Зараз ви читаєте новину «Принцеса відмовиться від титулу заради нареченого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі