понеділок, 15 березня 2010 19:20

Померла дружина Віктора Черномирдіна

 

12 березня у Москві померла дружина російського політика Віктора Черномирдіна 72-річна Валентина. Вона потрапила до лікарні із запаленням легенів.

Подружжя прожило разом 49 років. Колишній спікер російської Думи розповідав, що збирався побратися з іншою дівчиною, але зустрів Валентину і закохався. У них двоє синів — Віталій та Андрій. Обидва одружені, мають свій бізнес. Черномирдіни мали чотирьох онуків.

Валентина захоплювалася співом. Із 2001 по 2005 роки у співавторстві з ансамблем "Куточок Росії" записала два диски — "Співає Валентина Федорівна Черномирдіна" і "Пісні мої для чоловіка, дітей та онуків". Їх роздаровувала рідним і близьким. Казала, що у державні справи чоловіка ніколи не втручалася.

Віктор Черномирдін, 71 рік, був послом Росії в Україні 2001–2009 років. Зараз працює спеціальним представником президента Росії з питань економічного співробітництва з членами СНД.

Зараз ви читаєте новину «Померла дружина Віктора Черномирдіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі