четвер, 22 лютого 2007 18:45

Під час карнавалу людей убивали десятками

У середу в бразильському місті Ріо-де-Жанейро закінчився відомий у всьому світі карнавал. До міста приїхали тисячі туристів. На вулицях і пляжах тривали гучні вечірки. Поліцейські посилено боролися зі злочинцями. Те, що відбувалося протягом карнавалу, вразило навіть їх.

Під час карнавалу відбувалися змагання 14 шкіл самби за титул найкращої. Вони проходили на Самбодромі — вулиці завдовжки 700 м, тротуари якої облаштовані місцями для глядачів. Цей своєрідний стадіон вміщає 65 тис. осіб. Учасники параду мали 80 хв., щоб пройти від початку до кінця Самбодрому. У цей час тисячі танцюристів виконують справжнє дійство на обрану тему. Переможцем карнавалу стала школа "Бейжа Флор", яка перемогла вже четвертий раз.

Протягом карнавалу його учасники випили тонни спиртного. На вулицях міста вільно продавали кокаїн та марихуану.

За ці дні наркоторговці заробляють як за два місяці. Цього року на свята між злочинними групами через конкуренцію тривали справжні війни. Щодня у перестрілках гинули десятки людей, серед яких були й звичайні перехожі.

Місто вразила смерть 7-річного хлопчика Хоао Хеліо Фернандеса. Він їхав із матір"ю в машині. Коли зупинилися на перехресті, невідомі чоловіки виштовхали жінку з авто. Вона не встигла розстебнути пояс безпеки на дитячому сидінні. Злочинці швидко поїхали. А дитина на ремені залишилася зовні. Коли за 3 км машина зупинилася, хлопчик був мертвим.

Зараз ви читаєте новину «Під час карнавалу людей убивали десятками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі