вівторок, 09 квітня 2013 07:30

Батько продавав доньку за 1500 доларів

Американець 32-річний Шон Вейн Хаґіс зі штату Теннесі намагався продати 6-річну доньку за $1500. Гроші були потрібні для того, щоб звільнити під заставу 27-річну Джесіку Ейпріл Кері. Вона є матір'ю дівчинки та цивільною дружиною Шона.

Чоловіка заарештували на автобусній зупинці, коли намагався обміняти дитину на конверт. Покупцем стала 75-річна бабуся заарештованої. Саме вона поскаржилася поліцейським, що чоловік погрожував продати правнучку.

— Хотіли затримати його на гарячому. Попросили бабусю домовитися з Шоном, щоб відмовився від батьківських прав за гроші. Чоловік з легкістю погодився, — кажуть у поліції.

За словами прабабусі, Хаґіс спочатку торгувався. За доньку правив $2 тис. Згодом погодився на меншу суму.

— Неодноразово казав, що продасть малу. Приходив у понеділок, просив готівку. Я відмовила. Наступного дня знову навідався. Дала 300 доларів. Повернувся через три години. Вимагав, щоб віддала дитину, яка жила зі мною, — розповідає жінка.

Нині Хаґіс чекає на вирок суду. Дружина Джесіка поки що у в'язниці за жорстоке поводження зі своїми двома дітьми. Вони живуть із прабабусею.

Торік новонародженого сина намагалося продати сусідам подружжя з Індії. За хлопчика хотіли отримати $722. Гроші були потрібні на ліки для хворого 3-річного первістка.

Зараз ви читаєте новину «Батько продавав доньку за 1500 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі